fredag 14 maj 2010

Galet lång tid sen...igen!

Ja jag och bloggande är inte vänner för tillfället - ingen dator gör det hela rätt svårt faktiskt! =) Och jag som inte fallit in i fällan för Iphone tycker inte att det är så lättsamt att försöka blogga genom mobilen heller så!


Men nu gör vi ett litet stopp för att säga hej och uppdatera läget, fast det har ju inte hänt så himla mycket egentligen..eller jaa..jooo...beror ju på hur man ser det!


Allafall har det här varit en riktigt kanon vecka! Markus har jobbat på hemmaplan OCH vi har haft alla tre barnen hos oss en hel vecka och det har varit helt underbart! ÄNTLIGEN blev det så, som vi har längtat! Det har gått över förväntan och alla har varit hur glada mysiga och busiga som helst! De har cyklat - Celina har lärt sig trampa själv äntligen hahaha...Celina har slutat med tutte! *DUKTIG tjej* Och i övrigt har de liksom påtat på och lekt! vi var förbi björnstugan igår så barnen fick hoppa hoppborg och köra racerbilar :) MYS!
Casper hoppade så brallorna ramla av! *Gull Pojk*
För övrigt ligger jag dyngförkyld och tycker det är lite orättvist att när man väl ska få vara eldig ska man bli sjuk - det känns inte helt rätt ju! *GrRr* men men bara att gilla läget, bita ihop och lägga sig i soffan och chilla! inte helt fel det heller!
Nu ska jag åka och hämta barnen! så man får mysa en stund innan de ska åka till pappa en vecka - usch det blir så tomt och tyst här hemma när de är borta... =( gillar inte!
Hörrni...patrioter på alla håll i världen, sköt om er och TREVLIG helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar