torsdag 4 november 2010

Foglossningen från H-vetet!

Hade en städdag igår här hemma...och då menar jag en sån städddag då man ligger efter golvet och torkar lister, element och sånt man (allafall inte jag) gör så ofta ;) Dammsög, skura, dammtorka, torka köksluckor, rengjorde spisen (Hej å Hååå vad den såg ut) Rensa överallt där det kan rensas tror jag osv... Redan efter första dammsugarturen kände jag hur jäääävulska ont det började göra, men inte tänkte jag mer på det utan man ska ju slutföra det man börjat med, jajjemen! Sen satte jag mig i soffan...ALDRIG har jag känt mig så klumpig som när jag skulle upp igen! det gick inte, omöjligt förskräckligt! Allt bara strejkade så det slutade med att jag fick rulla runt på mage för att ta mig upp via alla fyra! hahaha Förstår ni hur den strandade sälen kände sig...huga!!

Idag är det dock lite bättre men jag vankar som en anka då jag går -kul redan i så tidiga veckor! Men men..nog om eländes ont! =)

Annars har jag bestämt att det här är en "göra lite" dag... jag FÅR ta det lugnt, se på en dålig film från 80 talet, sjunga högt framför spegeln till ABBAlåtar och sitta framför datorn ända till jag ska åka och jobba'! Så det tänker jag inte ha dåligt samvete för! =)

Jag längtar efter julen nu! Tydligen så mycket att jag varit och julhandlat i drömmarna inatt! haha underbart hur man drömmer... jag och en gammal barndomsvän var tydligen på stan i övik..vi var på babyproffsen och handlade till Casper Celina & Mathilda! Tre yngre ungdomar ville absolut hjälpa till, speciellt en väldigt söt tjej som var döv, så det var ett före att förstå vad hon tyckte men det gick! ;) Jag har även blivit rädd för spindlar inatt, pratat med morfar & sett en gatumusikant som fick hela öviks gågata att göra en såndär "höpp höpp HEEEEY" dans typ...om ni fattar! SJukt hur man kommer på allt!

Nu tänker jag äta en tallrik med blåbär/hallon youghurt för de intresserade! Sen får vi se vad jag ska göra för lite... ;)

Ha en fantastisk torsdag... det ska jag för vet ni vad?!! IMORGON kommer Barnen!!!!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar