onsdag 20 oktober 2010

Onsdags stök!

Hey yoo waaaz uuuup! *Försökte få lite cool stämmning men..nja...funka sådär :p *

Onsdag och halva veckan har i princip gått! Längtar tills på Fredag då gangster godingarna kommer hem igen, galet hur mycket abstinens man har efter dem små!
Idag sov jag alldeles för länge, tror kl var 11 då jag tog mig upp, upptäckte att ingen frukost fanns men magen krävde något att äta så smink smink och spray spray så var man halvt människa igen, åtminstone så pass att man kunde åka på affären och inhandla frukost!
Advokado mackor och blåbärs youghurt satt som ett smäck i Kistan! =)

Vi var föressten på Ultraljud förra veckan, fick se en sprattlande liten busunge där inne som mådde hur gott som helst! Knep som en 80tals gymnast ihop benen så ingen ledtråd på vad det kan ha varit - OOHH va det är spännande! =)

Här har ni Lill-Päran vår! =) Lik mamma ?! :P HaHaHa!

Ska strax förbereda middag som jag kan ta med på jobbet, har ju kvällsvecka denna vecka...idag blir det thaikyckling å ris, blir ba´fint det! Ehm...har det hänt nå annat kul tro...Ja men för sjutton, har ju gjort om toan äntligen! Har ju haft orange/aprikosa väggar med brunt porslin...nå sååå grymt fult! Har sagt att håller jag ut et år med den toan så gör jag det bra..och nu närmar det året sig så PANG POFF BOOM hade vi rivit ut eländet, målat väggarna och fått ditt nya fina VITA toalettsaker! =) Känns toppen! Tänk va lite färg kan göra! Halleluja!

Lyckades även fixa till ett gammalt skötbord till lite finare, så bebis kan komma nu , eller nää...vänta en stund till !

Ja men då så, nu ska här spanas på blocket en snabbis och se om nån sanslöst snygg topp modern och billig minibuss kommit ut ;) Ha en fantastisk dag till er som läser! Kramar

1 kommentar:

  1. Åh, vad duktig du är.. blev ju hur fint som helst :) Mycket skoj att läsa din blogg tycker ja förresten :)

    SvaraRadera