lördag 11 februari 2012

Lördagkväll och dans på folkets park ja det är dit man ska gå om man vill bli stor och stark....!!

Vilken tur att jag inte är så stor och stark då ;) så jag kan få tillbringa min lördagkväll med de bästa jag vet ! Jobbar dagen men sen är det lördagshäng som gäller ! Vet inte vad vi ska hitta på för kul men nåt bus ska vi nog kunna ordna ! Bandyturnering är ju lite favorit då alla kan vara med så kanske det kan vara nåt :)

Jaha vad ska jag blogga om idag ?
Utseende , vikt , motion ?! Haha näääää! Det är det SÅ många andra som gör och jag är lite anti ! Inte anti träning och motion men det överdrivna med det ! Alltså jag VET att man ska hålla igång för att må bra i kropp och själ och nu som förälder tycker jag det är minst lika viktigt att anamma det här till barnen ! Visst föräldrar behöver sin energi för att orka med men det behöver barnen med för att orka med utvecklingen, skolan osv ! Tycker alltför många koncentrerar sig på sig själva och glömmer bort / sätter barnens motion i andra hand !
Låt barnen prova ! Olika sporter och träningsformer - det ska vara lek stoj och bus men gynnande för dem ändå !
Vi har för tillfället innebandy , hockey, skrifskoskola och längdskidåkning! Det ÄR helt klart uppoffringar för att hinna med men jag tycker det är så värt det ! Mår barnen bra mår jag bra !

Vi talar om utseendefixering, om vältränade kroppar , fasta rumpor och bröst och spinkiga ben breda som
Tarmar ! Why?? Jag vill se bra ut ! Jag vill vara ' smal' , se fräsch ut osv men inte till vilket pris som helst ! jag tänker inte sätta familj i andra hand och inte heller glömma mig själv - jag tänker vara det svenska klassiska LAGOM ;) kan jag ha ett träningspass i vecka. Och en långpromenad så är man igång , bus i snön med barnen , promenera med dem osv är också motion , vardagsmotion! Sen kan man väl äta som vanligt och precis som barnen hålla sig till godsaker fre & lör ? Överdriver man allting blir det jobbigt och ohållbart anser jag !

Men det är ju jag det ;) alla gör som de vill men jag slår ett slag för måttligt och mycket tid med barnen man tagit till världen ! Egen tid måste man ju fattat skulle minska radikalt då man skaffade barn ! ? Nåja diskussionen kan bli lång :)
Jag hoppas att min måttliga motion ska göra att jag känner mig ok i sommar :) nyförlöst haha då brukar man känna sug otroligt fräch ;) blek , degig mjuk mage och rödsprängda ögon MEN lycklig i själen och vad är då viktigast ? Kärlek och lycka <3 och det får du inte genom ditt utseende ! Men att känna sig fin kan få dig att bli än mer glad och tillfreds men då återkommer vi till vad som är ' att vara fin' ... Ideal ....

Nä nu måste jag förmiddagsfika :D för den här kulan jag har på magen kurrar och bebis sparkar efter nåt smaskigt som ett äpple eller en kexchoklad :) eller varför inte både och - balans ! Haha

Ha en härlig lördag lata, överdrivna, måttliga människor :D

1 kommentar:

 1. Grymt bra inlägg!

  Helt klart ska BARNEN stå i centrum, håller mde dig till fullo! Jag försöker träna med barnen, men får just nu bara en med mig! =P Ska bli gött nu när fotbollen drar igång igen då blir det lite mer kontinutet i det med och jag får med mig båda minstingarna.

  Den stora spelar basket och löptränar. I den här familjen är det nog pappan vi skulle behöva släpa med på någon form av träning. =)

  Att få till en dag i veckan till träning och sedan promenader är ju verkligen kanon, jag menar får man till det är det verkligen kanonbra! Jag minns när jag hade barnen små och jädrar vad bra träning barnvagnsprommisar är! De är underskattade!! =) Bra backar med vagnen är grymt bra träning för rumpan.

  Jag tränar mestadels för att det är såååå kul och inte för att bli smal, då skulle jag då varit det för länge sedan. Hehehehe... Jag gillar ju mat med ska jag tillägga och äter mer än jag gör av med! Moahhahaaa

  Hittade din blogg av en slump! =)
  Kul i alla fall att läsa din mycket sunda budskap!

  Kramar i massor
  Sus

  SvaraRadera