tisdag 24 januari 2012

Bakning a'la Bergman.......BYLUND!

Först måste jag bara berätta vad överskriften först blev med den fantastiska T9 funktionen:D BAJSNING a'la Bergman.....Bylund !Haha det hade varit lite kul om jag inte hann se det , ingen skulle fattat varför jag skrev så med tanke på att innehållet i blogginlägget var något helt utom bajsämnet! Nåja !

Nu var det iaf bakning som skedde här hemma ! Känner mig sådär super huslig men sen på kvällen muttrar jag över fogarna och att jag inte kan förståååå hur jag kan ha så ont :S plötsligt kommer jag då ihåg dagens övningar och får snällt knipa igen ! Markus fyller ju år den 7 feb så nu måste jag ju baka och fixa gott inför den stora 33 års dagen :) har hunnit med vaniljkakor med nötcreme, bullar, kladdkaketosca & rulltårta så nu är jag jag på gång ! Barnen vill även göra chokladbollar så självklart ska vi hinna med det också ! Men det är mycket bakning framöver , efter Markus dag fyller theo ett efter bara några veckor och efter det är det bara att fylla upp frysen igen för då närmar sig sakta men säkert mathildas 6 års dag ! Och då i april kan man tycka det tar ett uppehåll då ingen i fam fyller år förän i aug MEN så kommer det ju en fantastisk underbar mysig lite. Krabat i juni med och enligt min erfarenhet brukar det bli en del besök och då är det väl roligt att ha något att bjuda på kan jag tycka :)

Nu är egentligen den stora frågan hur jag ska lyckas hålla ihop kroppen ! Foglossning är ett skitpåfund! Det gör ju jätteont! Jag vill ju kunna jobba extra som jag gör men vet inte hur länge jag fixar det som sagt - även om man kan försöka bita ihop där för att göra ett bra jobb så skulle det i ett senare skede klart förstöra ö
Kvalitén här hemma med mina barn & min familj ! Men vi märker väl :) håller tummarna för mirakel ;)

Jahapp i övrigt är det som vanligt här hemma ! En galen theo som är och tar sig preeeecis överallt med sina långa gadget armar med sugproppar på , helt sjukt vad han når ! :D men kul att se alla framsteg! Han vinkar, brottas, leker titt-ut osv , söta gounge!
Storbarnen som jag har en tendens att kalla dem mår bra och kämpar på i skola och på dagis! Leker i sina nya rum på övervåningen och blir bara roligare och smartare och mer analyserande i sina tankar ! Fränt!!

1 kommentar: