söndag 14 mars 2010

En solklar MTS!!!

Japp, idag har det varit en MTS - Mega Toppen Söndag! *viiitsigt Bergman...vitsigt*


Vi startade med att öppna ögonen och upptäcka att det var en minst lika bra dag som igår - strålande sol! Underbart! Vi kastar i oss frukost, klär barnen och packar matsäck! =)


Idag ska vi till Lid och Markus ska hoppa lite, hade haft turen att få låna en sån skoter pulka som barnen får åka i - så himla smidigt! Japp så vi har alltså Markus Pappas touringskoter med Pulka och sedan Markus skoter , Polaris IQ... Mm...alltså för att vara sådär helt ärlig som min mamma lärt mig vara ;) så är jag faktiskt inte alls säker på köra skoter! Jag brukar ju bara åka med dårarna så senast jag körde, bortsett från en gång med touringskotern så var jag väl typ 11 år eller nåt ;) Så jag sa att jag inte hade lust att köra nån pulka för SHIT upp å ner i diken å hittan å dittan, ne jag kommer välta å ta barnen med mig, det är ju rätt Ocoolt! hahahaMin tanke i det hela var att jag å barnen kunde ta bilen å Markus köra dit skotern MEN Markus den lilla idé sprutan tyckte sig ha en bättre lösning - Jag kör hans skoter! Mm joo alltså absolut 'Biter på naglarna och blir galet nervös....hur fan gör man' !?

Med ett galet brett leende startar jag den mullriga skotern och färden börjar! Det går bra det här...Styret är ju förhöjt och jag är ju som bekant näst intill Pygmé så jag kunde knappt sitta så jag stod sådär malligt fränt :P GUUUD va roligt!! Gick rätt bra och jag tog mig fram till slutdestination iallafall!


Väl framme blev det skoterhoppning av Markus och Andreas, Solning med standard åskådarna och så givetvis den sedvanliga korvgrillningen! Härliga tider! Barnen åkte pulka och lekte ! Så perfekt! Efter en tid ute och mycket trötta barn bestämmer vi oss för hemfärd och DÅ minsann har Sandra fått lite...hmm..hur ska jag uttrycka mig...stake??? :P haha nej men jag har iaf blivit aningens modigare och HEJ VAD DET GÅR!!!! Ut å kör...å gasa! FAN så galet underbart fantastiskt roligt! jag skrattade och sjöng för mig själv å hade verkligen hur kul som helst! Framför mig..ehm...bredvid och ibland bakom mig puttrade Markus på med skoter och pulka å tre barn som vinkade med sina små söta leenden! :) De tyckte nog att jag var aaaas Cool :P


Ja det har iaf varit en super fin dag med familjen! Nu har Mathilda åkt till sin mamma, mina barn sover sött i sina sängar och jag har tagit mig ett härligt bad och hunnit diska undan! Markus har ju åkt till jobbet så nu är han osynlig till på tors...känns ju precis som vanligt sjuuuukt tråkigt och vansinnigt jobbigt - va har han där att göra? GrRrR , ja vill inte va här själv! Nåja...så ser det ut iaf och nu tänker jag packa å fixa inför dygnsjobb imorgon! Hoppas ni alla haft en underbart bra helg! Jag ska se om jag lyckas uppdatera om min fredag med tillhörade vacker skönsång av en blivande 30 åring och förmodligen Superstar ;)


KRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar