söndag 7 februari 2010

Fredags Fest på Ringvägen!

Eftersom Markus skulle fylla år denna helgen så hade vi fixat att vi skulle ut och käka på Hornöberget och sedan hem och ha lite fest...eller jaa Markus visste väl inte men..haha nåja!
For iväg med Börnan som Chaufför! KUUUNG! sladda genom en galen kurva...Niice! Får en glad servitör! Beställer mat och öl, precis som jag inte redan fått nog typ :P beställer in maten, GOTT! Råkar fälla en kommentar till nästa servitris om att tjejen inte ska komma för fort...hahaha smidigt bergman! Nåja! Hon log :S

Har så svårt för sånt där über romatiskt så jag satt mest och skrattade, utsikt över höga kusten bron och proffesionell personal och fin musik och så Jaaaag...haha finn ett fel! :D Men det var mysigt absolut! Allafall så åkte vi ju hem sedan där adam lina och svensson väntade och så dracks det lite till....dansades massor av Bergman! Arvingarna. volbeat, rosenström , Big B osv...Kiiing! dricker mer...kommer mer folk...sandra försvinner...sandra somnar....sandra kliver upp....sandra bärs tillbaka av markus för sandra sover tydligen i soffan...HUGA...klockan är 22!! MEN kl 24 är Hon på topp igen! fullt ös medvetslös! Massa folk, känner knappt igen någon men va gör det då man e på danshumör! Yeeaheyyyy!!

Lina och Sandra utför nån sorts försök till ett dirty dancing lyft å det går väl...hmm...sådääääär! MArkus lyckas få en ny frilla...tupkam...haha han ser ut som en marin soldat! Men så fin så :)
Håller igång till 3 nånting...kanske...kul kul! Tackar för ikväll....! Natt natt typ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar