tisdag 16 februari 2010

Sandra dagen till ära: intervju med the greatest moviestar ever !


*Grattis grattis till det bästa superba fantastiska namnet SANDRA,Sandra!
- tack tack ska du ha! Oj vad vänligt! :)
*hur känns det ,du arbetande kvinna,mamma,sambo,vän,syster,dotter,barnbarn,kusin,tremänning,kaffeelit,ex och svärdotter...?
- jo det känns alldeles förträffligt!vaknade av ett sms grattis som liksom påminnde mig om att det var Sandra dagen idag!mycket gulligt! :-)
*får man fråga av vem?
- njaa det håller jag nog för mig själv!
*kan du svara på om det var från en kille/man?
- haha är reportern nyfiken ;-) ja det var det! En väldigt speciell sådan!
*så den berömda, spektakulära , fabuloosa Sandra är inte singel till de flesta fans besvikelse!?
- nej jag är inte singel!
* Och nu hägrar den nya inspelningen av 'Jetta Fever' med världskände Louis Mac Blank som regissör och din motspelare Will Smith ! Berätta mer!
- ja men precis,sedan oktober har vi arbetat med inspelningen av filmen som beräknas ha premiär maj 2010. En mycket påkostad och kritikerrosad film som beräknas slå stort! Jag själv agerar en karaktär av en mycket speciell tjej, en ung,yr halvknäpp mamma med skinn på näsan,jobbar och kämpar på med sin häftiga monster jetta troget vid hennes sida! Tjejen träffar en kille(will smith) från en liten by där allting är upp och nedvänt och tjejen får med hjälp av super jettans magiska krafter försöka klara upp alla oklarheter omkring. I rollerna finns även kända namn som julia roberts som spelar tjejens bya vän Som assisterar med sin gröna ärta vid de värsta action scenerna, syster till will (jennifer lopez), jobbar på 'fabrik' där både det ena och andra sker nattetid... Tur att jettan har nightvision spotlights och undercover stimulans sneeking system!vi har även queen latifa som spelar den merca tokige tjejen med en man(jack black) som 'håller på med maskiner/traktorer' som täckmantel för maffia affärerna. För att inte tala om stadsborna J som spelas av jean claude van dam, S- cameron dias och U- mel gibson! Starkt upplägg verkligen!
*det låter spännande,jag ryser! Ni låter som ett bra gäng,inga intriger?
- nej då,vi är alla proffs som har många års erfarenhet så vi sköter allt professionelt! Men vi trivs
mycket bra tillsammans och will eller wei som vi nära vänner som är sååå tajt kallar honom, är en äkta energispridare...mycket rolig!
*tiden är ute och jag vet du måste tillbaka till inspelningen här i el savador men jag får verkligen tacka för din tid och önska dig lycka till vid premiären!och än en gång,grattis på namnsdagen!
- my pleasure! Tack själv!
over and out - reporter Bee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar