söndag 14 februari 2010

Mysigaste alla hjärtans dag!14e februari 2010
Alla Hjärtans Dag!
Ja idag hade vi en fantastiskt mysig dag! Vi började med rejäl frukost medan solen började titta fram! Sedan gjorde vi ordning matsäck, bullar, mackor, korv med bröd , saft och annat gott! Så packade vi med oss miniskotern och begav oss ut till Lid och lillstuga där! Markus skottade upp en förträfflig bana åt barnen ;)

Vi åt lunch - grillade korv i solen, helt galet fint!! Det var vi, farfar Mats , Farmor Eva och sen kom Charlie med familj & Helena och barnen! Super härligt!
Sedan fick barnen äntligen köra skoter! Det gick kanonbra! Både Casper och Mathilda körde som om de aldrig gjort annat! Det finns i blodet ;) Haha ja, och Rasmus körde ju som en kung han med, han kan ju det där! Han lånade även min snowboard och fick åka för första gången och var helt galet duktig! Så kul att se!

Sedan var det bus lek och skoj med skoteråkning, pulka, snowboard och skratt åt Charlie som körde fast med 4hjulingen! ;) "va göö han mamma" frågade Celina otaliga gånger...haha..ja vad gör han!*skakar på huvudet* Iallafall var det en helt underbar dag som jag hoppas vi kan ha fler gånger framöver! Mys mys mys!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar