söndag 1 november 2009

Bästa Ungarna i världen!!

Ja det är precis vad jag har!! Tokigt galna underbart härliga rackarungar! De får mig skratta och de får mig känna en sån kärlek som egentligen inte existerar! De här två små rackarna förgyller mitt liv så otroligt! Oavsett om jag är arg, irriterad och bråkig på dem ibland när de inte alls gör som mamma säger ;) så finns det ju ingen som får mig så lycklig som dem! Total förälskelse!

Celina är pussgurkan själv! Hon kan komma å ta min hand å pussa den och sen tittar hon upp med det där charmiga leendet som får en att smälta å säger " ja pusscha deej Mamma" :D Eller så ger hon mig en kram , tittar på mig med de blåaste av slåa ögon å Smack så får man en ritkig blötpuss på munnen! Älskade gullhjärtat!
Casper i sin tur är så jäkla grym så hahahaha han är fantastisk! Efter vår kvällspromenad ikväll kom vi in genom dörren, han ser katterna och går fram med bestämda steg
" Tjena Lirarn, hur är läget då??...Hörru...hur är läget?" hahahaha Gud va han tar efter hur man snackar! Härligt! Nu sitter han intill mig här i soffan...lutar sig mot min axel och viskar "jag bara vilar mamma....för när man vilar, då gör man såhär" Ha ha Ha lillen är rädd att jag ska säga att det är sovdax! :)


Men nu är det mysstund innan godingarna ska sova sött!
Mamma Älskar er mer än ni anar!1 kommentar:

  1. Ja barnen är dom som får en att le,fast man kan ha världens pissdag!
    Vet bara hur det är när jag är med mina systerdöttrar :-)

    SvaraRadera