tisdag 3 november 2009

Mysig måndag!

Min måndag startade med lite stök och bök för att sedan packa in barnen i bilen och åka o hämta Sandra nr 2! :) Skåningen som kommit till Övik för Killen som visar sig vara en av mina vänner!
Nu var det på tiden att vi två fick umgås lite oxå! Så vi får på 9:an och drack kaffe...eller som den über inne tjej hon är tog hon givetvis en "Mint Coccachino" :P Barnen blir ju dock rätt less ganska fort så vi fortsatte diskussionerna och surret en trappa ner så barnen fick leka av sig bland kuddarna! :) Kändes som vi känt varann bra mycket längre än 20 min! :D

Istället för att ränna runt på stan med stackars Sandra 2 på kryckor så drog vi hem till Husbyn istället! Snacka om Kallabalik! HaHaHa två likadana sjuka galna helvilda Sandror med sjuk humor! ja alltså det är galet! Vi sjöng...ehm...sandra hoppade runt runt...rökte...skrek för en heeeemsk altandörr som slog igen ;) hahaha ja det var iaf en lyckad dag ! Kul med en ny vän!
Skjutsade hem henne till Mats & Delinda, svängde förbi Mika en snabbis och sen hem för att lägga barnen! Gick som ett hejsan! Barnen har blivit så himla duktiga! Go skruttar! <3

Senare så kom Markus!! Han jobbar i Sollefteå nu så då kommer han å är med mig vissa kvällar! Även om det blir rätt sent och man inte får såå mycket tid tillsammans så spelar det ingen roll! Så himla mysigt att få ha honom där och få vakna upp med någon bredvid sig som tittar på en med ett leende fast att kl är 05.00 på morgonen och man själv ser ut som jordens undergång ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar