tisdag 15 december 2009

Lycklig lyckligare Lyckligast!!

Snacka om en totalt underbart härlig fantastisk dag!!! Kan egentligen inte förklara allting men det har helt enkelt bara varit en kanon dag! Vaknade hos tanten o hade fått sova flera timmar, åkte iväg för att träffa banken och skriva papper samt lämna nycklarna till nya ägare! Lovely! En rejäl sten föll från axlarna och det var sån lättnad att känna att NU NUUU är det äntligen färdigt! Sedan bar det iväg till stan för att hämta ingridienser till ormtårtan som Casper beställt till sin 4 års dag! Sen mot Domsjö för att hämta upp go barnen hos Peder! perfekt! Casper fick en present direkt i bilen....ett kuvert....han öppnar och utbrister " WOOOOOOOOW Mamma Ett Kort!!!! ett blått kort!! med en ÖöÖöörn!! TAck mamma" hahaha snacka om att bli överlycklig! när jag sedan berättade att vi skulle till leksaksaffären för att han skulle få handla för det där kortet så blev ögonen ännu mer glittriga och förväntan steg!
Kommer in till tsan och parkerar, Celina får 60 kr att handla för hon med...för att hon är så duktig att va utan blöja nu ;) Barnen goes Crazy där inne... pekar å ropar - dne vill jag ha...å den...å mamma kan jag köpa den???" Efter några varv och byten och funderingar slår celina till på en klocka med hjärtan på! "klockan e schjuu mamma" ;) pussgurka! Casper i sin tur lyckades göra riktiga fynd för sina 300 födelsedags pengar! - en Akustisk gitarr, en riddarrustning med sköld, hjälm svärd och sån bringa, en klocka med fotbollar på, en motorcykel och en film!! Galet Nöjd Kille kan man ju lova!
Till 9an för pannkakslunch och kaffe dopp med Ulf som vi saknat länge nu! :) Hem till lägenheten och fixa till ormtårtan - casper helöjd! Så kommer pappa/morfar och casper får en radiostyrd polisbil - über cool nanting!!! Mamma/mormor, Lasse, moster Emelie o Carro och Gammelmormor kommer oxå.... han får kläder, film, teleskåp, bilar, fotbolls påslakanset m.m.! Gud så gald 4 åring jag har! vi sjunger å Casper blåser ut ljusen, fikar, busar, leker och man har så ont i Öronen hahaha! sedan kom Goa Pär och hade med sig en överaskning - ett kuvert med bilder på mig o barnen ! Blev riktigt glad! TACK!!!! <3>
GOD NATT och sov gott mina Älskade vänner!
Håll huvudet högt å va stolt för den ni är! KRAMAR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar