torsdag 10 december 2009

Ingen Rubik...vill bara skriva...

Nu kommer ett sånt här inlägg där jag inte har en aning om vad jag ska skriva eller vad jag har¨på hjärtat. Jag får bara den där goa känslan att jag vill öppna hjärtat och koppla bort hjärnan och sen bara låta fingrarna gå som ett smatter över tangentbordet och vips poff pang har man ett blogginlägg om förmodligen ingenting men ändå känner man sig lättad och nöjd!
Nu kanske det bara är jag som känner så men för mig är ju skrivandet ren terapi - jag skriver då jag är glad, arg, ledsen, frustrerad, besviken, lycklig eller då jag bara måste få vara jag! För det finns ingen annan gång som jag är så "mig själv" som när jag skriver. Mina egna ord, mina egna formuleringar och mina egna tankar som printas ner på skärmen. Ingen annan behöver ju egentligen förstå... ibland är det faktiskt okej att bara skriva för sin egen skull även om det såklart är en blogg som är tänkt att andra människor ska läsa! Nu flummar jag iväg :) Men ni fattar säkert...!

Jag sitter och funderar, vet egentligen inte heller vad jag funderar på. Mycket känns bara tokigt nu. Har som en Sandra Blockering. Jag kan inte ta mig för vad jag borde och jag känner mig distraherad av saker jag inte heller förstår. Jag vill vara sprudlande glad, hoppa skutta och höra " Men hur oorkar du vara så glad jämt!!?" :D Det är ju Sandra!! Men just idag så ...jag vet inte om det märks så mycket utåt...eller jo...Markus märker ju men tror inte de andra tänker på det! Tur det iaf, vill ju inte att folk ska tycka man är konstig, knäpp och inåtbunden! :) Ha Ha ha tänk om man skulle få den förklaringen nångång... - Beskriv Sandra : Sandra...ja va finns det att säga, hon är ganska tystlåten, blyg... tar sig inte för så mycket och verkar känna sig obekväm bland folk ! Ha Ha då jäklar är det dax för ett wakeup call för Bergman minsann! Så vill jag faktiskt inte vara...tror inte jag kan bli så heller. Det ligger lixom inte i min natur! :)

Tittar ut...gud va mörkt det är!! Vart är Snön nånstans? jag förstår inte... det är december och snön har regnat bort. Varför ? Vad händer , jag vill att mina barn ska få leka i snön , göra snöänglar och ha snöbollskrig med mamma! Bygga Snölyktor och snökojjor och sitta på isen och pimpla på Gvalsjöns ispremiär! Jag vill se stora snöflingor falla och se träden täckta av vit go snö! Och sen vill jag åka till slalombacken och åka bräda och dricka varmchoklad och öta limpmackor med prickigkorv! =) Åka skoter till en grillplats och grilla, busa , leka och få röda näsor och kinder ! ÅÅH Vinter - När kommer du till oss??!!

Över & Ut

1 kommentar:

  1. Hej! Det är trevligt att läsa en lite lugnare text för ovanlighetens skull, annars bubblar tom texten över ibland och meningen försvinner. Men den här gången hann jag med :-)
    Hoppas du fattar vad jag menar.
    Stor kram!!!

    SvaraRadera