söndag 20 december 2009

Lilla Julafton med Markus Leverans

Igår var det dax att ha Lilla Julafton tillsammans med syskon och Pappa! Men innan det så åkte jag in mot staden för att Träffa Tommy som va å käka pizza å skulle på Bio! Roligt att se honom så pigg och fräsch! GILLAR! :)

Meningen var att Markus och Mathilda också skulle vara med till pappa men stackars Kiruna Nickos Bil bestämde sig för att stanna i höjd med Bjästa och guvetvis blev ju den lilla kiruna stackarn helt förstörd - Bjästa är ett väldigt obehagligt ställe :P Så Bylunds fick rycka ut och hjälpa till att fixa generatorn minsann! Men vi mumsade på med pepparkakor, nötter,m lussebullar, pepparkaks dammsugare , daddlar och glögg i alla möjliga former! Apelsin, hjortron, Lingon och vanlig glögg! Super gott faktiskt! Dessutom fick pappa en super häftig, cool, ball och helt galet dunder kunglig radiostyrd självladdande helikopter! :) Han var som gjord för uppdraget och flög som han aldrig gjort annat...eller hmmppf..okej, kan nog erkänna att han kanske störtade ett par gånger , eventuellt så störtade han på bordet på kakorna, och kanske körde han rakt igenom de tända ljusen så stearinet flög och ljusen slocknade på värste coola sättet ;) Way to go Dad!!

Efter fika och julklappar och mys så stämde vi in i sång på bästa Bergmans vis, herregud vilken talang som gömmer sig i denna familj ;) Jag tror grannarna grät för att de blev rörda...mm det måste varit så! Pappa fick sig en hårklippning - snyggare än aldrig förr! Teamwork av systrar i Trio! * Cyber high Five* Sedan bestämde jag att det var dax att träffa Markus som varit borta för länge... BrrMmmM mot Ullånger, med stopp på Åkes Ica i Själevad som INTE hade suschi...Konsum i Själevad hade inte heller det GRRRRR VILL HA!!!! Nåja en frusen lasagne blevd et istället som jag måste göra i ugnen för Markus lever ju kvar på 1700 talet utan micro :P
Kommer iaf fram till Callroad 35 och möts av en väldans glad och söt liten tjej som kastar sig om Halsen! *Glad* " Du luktar gott" konstaterar hon..."är det sminket som luktar så bra"? hahaha Sötis! En halvt Mörbultad och väääldans Trött Markus har åtmisntone tagit sig till soffan och äntligen blir det mys! Har saknat! Sen så kommer han med en påse och flinar sådär på Markus viset :) HAn har en present till mig! :O Va gulligt! Det var typ en riktigt riktigt snygg jacka! Alltså en äkta Sandra jacka, imponerande verkligen!!! Sen hade han dessutom lyckats köpa en parfym som luktade gött na värre med! vaa !!! Vilken Kille! :D TACK!!!
Nu är det dax att sluta smattra på tangenterna och önska er alla en toppen söndag!! Kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Coop eller konsum eller vad det heter i Hörnett har sushi! Och Coop i stan! Inte den godaste, men den får duga när man är sugen :)

    SvaraRadera
  2. Tack! har faktiskt köpt där förut oxå...for fel håll helt enkelt! Typiskt! jag tycker aktiskt den är riktigt god! Men jag måste erkänna att jag ÄLSKAR teake away sushin i gallerian nu! :)

    SvaraRadera