söndag 20 december 2009

Jag Älskar Dig...

Funderade på vad som skulle bli godnatt bloggandet för ikväll men det stod lixom still i skallen, så ringde Markus God Natt och jag bad honom om inspiration! Jag sa "ge mig en rubrik så bloggar jag därefter" och efter en liten stunds funderande säger han "Jag älskar Dig" :) Så det är kvällens rubrik minsann och det här inlägget kommer vara inringat med kärlek, bara massa kärlek!
Kärlek kan vara ett nedrans komplicerat och suspekt område ibland, men så ibland så inser man även att kärlek kan va så lättsamt, härligt och okomplicerat! Tillexempel har vi flera barn som man liksom inte på något vis kan låta bli att älska! Kärlek och lycka är då man kan ta med dem på en heldag till skogen och grilla korv tillexempel! För att sedan ta dem med på en helt grym mysig skattjakt och lyckas hitta godisväskor! För att vidare åka hem och bada aaaallihopa tillsammans! leka ha roligt, dela med sig och komma överens! Kärlek och lycka är sedan att kunna göra middag tillsammans och i det senaste fallet låta barnen baka och fixa sina egna pizzor! Stolta över bedriften men trötta efter en händelserik äventyrsdag! Och sen till sist är det oxå ren kärlek att under denna dagen som man gör för barnens skull så glömmer man inte varandra. Man tar sig fortfarande tid att ge varandra en puss... En blick och liksom njuta av allt tillsammans! Och när kvällen lider mot sitt slut och barnen somnat gott så kan man se på varandra och känna lugnet ! Vara nöjda över att man haft en otrolig dag samtidigt som man är ganska glad att rumporna har parkerats i soffan...
Att få ha en familj, någon att älska, att dela saker med , nån man känner sig trygg lugn och säker med! Ni vet nån som står ut med alla ens egenheter och tycker att ens negativa sidor som klantighet, glömska och tidsoptimist bara är gulligt ja...framför allt att denna någon älskar en tillbaka - det är ren kärlek & Lycka! Och jag hoppas alla där ute får uppleva det!

"Så sagolikt det är, att få älska och att älskas, att älskas utav dig är det vackraste för mig!"Till alla runt omkring mig som ger mig glädje och Lycka ~ TACK! Ni betyder mer för mig än vad ni förmodligen anar!! Kärlek i massor!


2 kommentarer:

 1. Hej
  Jag är kompis m Markus måste bara säga att ni är otroligt fina tillsammans och är så glad för Markus skull ja o för er båda att ni funnit varann det strålar om er♥

  mvh Sandra Wiklund

  SvaraRadera
 2. :) Jag vet precis vem du är hihi genom bilder och genom att Markus talat om dig och Per!
  Och verkligen Tack!! <3 Jag är såklart också överlycklig över att hittat Markus!
  Ser fram emot att få träffa er framöver! Får ta å styra upp nån date! ;)

  Sköt om er!
  Kram S

  SvaraRadera