måndag 7 december 2009

Rockar med Arvingarna !

Hemma och mår si så där ! Förkyld å slut i kroppen som tusan , för att inte tala om min ryggvärk! GAAAAAAH Jag har förvandlats till en 67 årig gammal gnäll tant! :O SKÄRPNING Bee! Men för att då försöka bli på bättre humör och liksom hålla lågan vid liv sitter jag på spotify och lyssnar på mina två första skivor med Arvingarna och HERREGUD jag vet precis varför jag älskade dem som 10 åring!! Ha ha ha de är ju grymma! Jag sjunger med och vill liksom ba dansa hoppa skutta å foxtrotta runt! " Aaa aa aaa angeeeliiiinaa...första gången som jag sa ditt namn, det lät som poesi..och jag glömmer aldrig natten då du sa det ska bli vi..Angelina du var alltför mig men nu ha rridån gått ner...nu vill jag ha ett svar från diiiiiig......"
Härliga Killar de´därne! :) Nu ska jag bara jaga någon som kan bränna ut dem åt mig så jag kan få rocka med grabbarna i Bilen oxå! :) Jag , Ondskan och Arvingarna - va tusan kan gå fel lixom!

I Övrigt har jag lite panik, i helgen ät det tänkt att jag ska vara klar i huset! Så det känns som om jag har lite för lite tid då jag jobbar som en gnu. Men det är ju bara att gilla läget , lägga in en högre växel, varva upp till 4000 varv (om man inte är en sån diesel lastbil...typ sån tradeare efter vägarna som max varvar upp till 3500 typ :P ) För klart åste det ju bli! tur man har hjälpsam familj och vänner! GULD värda!!

Nu ska jag in i duschen, klä på mig (ja men visst , sitter spritt språngande naken ;) )
Var Hälsad Fantastiska Måndag!

2 kommentarer:

  1. Men gu vilken härlig blogg du har! Man blir alldeles glad av din härliga energi! :) Nästa gång jag har en dålig dag ska jag banne mig kika in här och läsa några av dina inlägg, så kan jag lova att man snart känner sig positiv och glad igen :) Lovely!

    SvaraRadera
  2. Men Tack snälla! :) Vad glad jag blir!
    Super roligt att höra att man blir glad! Precis vad man hoppas ju! :)

    Tack!

    SvaraRadera