måndag 12 oktober 2009

Byggare Bergman och Arga Snickarn - Vilket Team Minsann!

Starka Byggare Bergman Hugger i!

klart man kan skruva!
Jocke a.k.a Tant snickare... =)
Ja hörrni, what a day! Vaknade sent då jag sovit dåligt dagen innan...fick kaffe! =) Tack! Sedan skulle jocke köra igång med husjobb direkt! Ambisiös nanting! Ner i källaren och rensa, bära riva, skrubba, tvätta... iväg till Beijer, gimåt, affären, Cricko för kaffe och spik rån ;) hämta släpvagn ! Sen en efterlängtad Pizza paus efter en flörtande pizzaägare som tyckte jag såg stark och duktig ut i mina nya arbetsbyxor! =)
Jocke har jobbat som fan idag! All Cred! Han har byggt nya underliggare till nå fönster å grejer - ehm...sen var det nåt tok med ett annat fönster men det har han byggt, hamrat, spikat och sågat för å få till :) Han e en klippa! Imorgon ska det målas lite...fogas lite...tvättas lite och bäras ännu mer! Dessutom ska jag hinna med att åka med Magnus till Umeå! Det blir kalas det! :)
Har träffat en bebis på typ 10 dagar idag :O Faaaarligt Bergman! Så underbart det är med de där små filurerna som får mig totalt ur balans! Jag blir tokigt kär i dem o vill minsann ha en egen knodd typ..nuuu! ;) men ni kan va lugn...även du mamma ;) Det blir inga bebisar här nu inte! Vem skulle va pappan då hahahahaha hade ju iofs vart spännande om det va jungfrufödsel - ja nye Messias vettni! Cooooolt! :D
Nu är kl 03.00 och jag tänker tvinga mig själv att gå å sova! Det här funkar ju inte!:)
Men sov så gott och vakna torrt! Ni ska få ett God Natt Rim oxå : Hänger ni meeee´ :
Så har klockan slagit tre
Så om tystnad jag får be
Nu ska här drömmas om diverse mysiga ting
där jag är din drottning o du e min king
Ta av byxor, tröja och din sock
Släpp sakta ner dina ögonlock
Huvudet krachar i kudden som cement
Å det där är det skönaste du känt
benen sjunker ner i madrassen
Och täcket fladdrar till som värste ica kassen
Ligg i fosterställning och vicka på dina tår
så vet vi att du ypperligt mår
God natt och sov så gott mina vänner
Ja önskan om fina drömmar till alla jag känner!!

2 kommentarer:

  1. Men vad du pysslar!
    Vad är det för projekt nu ? här åker mn till mallis och fattar inte ett dugg när man kommer hem. Till ditt liv behövs det en uppdatering timme för timme!

    SvaraRadera
  2. Hahahaha NJaaee håller på lite med källarn å grejar men det är ba tråkigt göra! men så småningom ska det bli fint där nere med :)

    SvaraRadera