fredag 16 oktober 2009

Funderingar på Högvarv...

Natten är här och vem filurar inte bäst såhär efter kl 01.00 :) Sitter och lyssna på sån sentimental musik och sjunger med som värste Bridget Jones klippet! "Aaaaaalll byyyy myyy seee-eee-eeellllf..." :D Jag har fått nån konstigt underlig känsla och jag känner mig liksom inte sådär överlyckligt glad som jag brukar! Och jag gillar det inte minsann! Jag verkar ha nån liten Berg o Dal bana på Gång här, för samtidigt känner jag att jag har det himla bra - barnen ha vart goa ikväll, sjungit å dansat och gosat och jaaa, varit hel mysiga ju! Men det är så mycket runt omkring... jag känner mig lite osäker på livet! Hur jag vill ha det och vem jag vill vara ju...eller joo, mig själv vill jag vara! Men jag är så himla blåögd, jag tror på seriöst fullaste allvar att det ska komma nån kille å helt galet ta mig med storm och vi ska falla pladask och hejdlöst för varann och inget annat ska existera och så lever vi lyckliga i alla våra dagar...typ! ;) Jag fattar inte , inte ska man väl nöja sig med mindre? Ska man lixom bara ta någon som känns "bra" och snäll?! Då vette sjutton, då skippar jag kanske helt det där istället...jag vill ha nåt äkta ju! Har visserligen bara varit singel i mindre än ett år men ändå, jag saknar att ha nån här, ha någon att få överasska, kramas med och ba känna sig lugn med! Men jag vet också att jag är livrädd! Jag vill inte gå in in nåt och misslyckas, jag fixar inte det! Tänk om man seriöst inte duger till...shit! Snacka om nederlag för nån som mig som vill räcka till för allt o alla. Men jag VET, man ska inte tänka, inte leta och inte hoppas kanske. Men drömma då? det måste man ju få göra! :) Alltid nåt! ;)

Men alltså vad är det egentligen jag söker? Ser man på vad jag vill ha så är det ju givetvis en snäll , fin kille som vill både mitt o barnens bästa. Nån som står ur med galna spontana påhitt samtidigt som han ska kunna va lugn och harmonisk och kanske ibland ta ner Sandra på jorden...Nån som inte är rädd att ta i, utan kämpar lika hårt som jag. En kille som ser på livet på samma vis som jag och som inte är strulig, bråkig och som jag behöver vara orolig för! En trygg och stabil kille med humor av bästa slag.... Visst låter det bra...! =) MEN...vilka faller Sandra då för??? Ja där har vi det knepigt sjuka i allt detta, jag "faller för"/träffar/Hittar ju bara dårar! Och även om jag då skulle falla pladask och poff rakt in i hjärtat...vad fan gör man då? Det går emot allt jag söker och vet, jag kan tydligen inte träffa å falla för snälla killar...?? What the...!!!

HaHaHaHaHa jag fattar ingenting! Nåja, jag lever vidare i drömmen jag minsann! :) En dag kanske han kommer...Mr right hahaha...instormades och fångar mitt hjärta som en tornado! No turning back liksom! ;) Nåja, än är det ingen brådska men hihihi han får gärna komma innan min och Ulfs teori om evigt singel slår in...fan....först går 1 år....å då börjar man trivas med singellivet...sen plötsligt 2 år....4...7...10!!! :O Galet galet! hahaha kommer sitta som en gammhärk med kattern som 75 åring! ;)

Näe nu är det ta mej sjutton Godnatt! men En extra God Natt hälsning ska som utlovat gå till Mr Niklas österrike !!!!!En kompis som alltid gör mig sällskap via datorn då jag jobbar eller har tråkigt! Vi har uppfunnit mycket spännande genom våra diskussioner! :) Så Niklas: popp och God natt! :D

1 kommentar:

  1. asså jag fattar inte varför jag tryckte på den där länken,nu måste jag leva med det här:P haha
    men lite sent än aldrig må jag önska dig godnatt also.
    poppish.

    SvaraRadera