onsdag 21 oktober 2009

Surströmmingsburken From Hell!!!

Galen kan man ju blir för mindre!;) Ni som känner mig VET att jag har ett sockerberoende som är galet! Och att min enorma craving efter godis inte går att stoppa! Tänk er nu detta senarium: Barnen är trötta, jag är trött. Vi bestämmer oss för att gå upp till mammas säng å sjunga lite o läsa saga för att vila (dvs jag hoppades att vi alla skulle somna en timma ;) ) Men tyvärr så hade jag inte turen med mig idag utan både rackarna höll sig vakna medan jag höll på slumra till flera gånger! Så när vi då kliver upp har jag hunnit bli om det nu går, ÄNNU tröttare! Ner och skala lite clementiner till barnen, och jag....ja, jag börjar givetvis leta efter nåt godis! Men har inget hemma! Bra i de flesta fall men jag började bli desperat hahahaha Så *PANG* som en blixt från ovan inser jag att jag har den där surströmmingsburken från Laila å Petters bröllop - den ska ju innehålla godis!! En Överlycklig Sandra springer och hämtar burken, sätter på playhouse Disney på tv´n så barnen håller sig där inne -det är ju inte lördag :P

Det liksom kryper i fingrarna, Vill ha vill ha vill haaaaa! NU! Känner abstinensen ordntligt och känner att jag snart tänker döda den här burken för det står inte hur man öppnar den och jag ser ingen logisk lösning! FÖRBANNAD!!! Tar min konservöppnare (min ny inköpta *GrrR*) och börjar benda fast den å skruva å ha mig...funkar inte...va fan!! Tar undersidan istället...börjar bra! YES!Och så från ingenstans , en tredjedel öppnad burk *Splåååånk* så går den där skärgrejen av :O Men jag behöver mitt godis!! det är så nära!!Vid det här laget står jag ju nästan gråtfärdig och i upplösningstillstånd! in i skrubben, sliter fram skruvmejsel och förösöker liksom trycka upp den lilla bit som är öppnad - misslyckat! Försöker hitta nån kant där det kanske är meningen att man ska kunna öppna med hjälp av en skruvmejsel (jo men jag är ju JÄTTE logisk )Misslyckas igen! Går efter hammaren, svär en ramsa! Tar hammaren å slååååååår! funkar sådär, den blir ju mest bucklig ju! Slår på skruvmejseln å kämpar å till slut blir det en öppning och med hjälp av baksidan hammarn bryter jag upp burken - godis sprutar över hela golvet och Sandra ligger å kravlar som en outfodrad varg på Junsele Djurpark! sliter upp pappret på säkert 20 st och trycker i mig! Nu mår jag illa! :D Meeeen jag klarade det! :)

4 kommentarer:

 1. Haha Ja men eller hur! Slurp å så vare ju schlutt ba! (skäms att jag stod som en fåne i köket å tryckte i mig dem i hemlighet hahaha)

  Men Gött varne!!!

  SvaraRadera
 2. Men du ar ju underbar!!!
  Ta chokladsåsen nasta gång, den ar lattare att klamma i sig....

  SvaraRadera
 3. Hahaha sant! Tack för tipset! :D

  SvaraRadera