lördag 17 oktober 2009

Jordens mysigaste lördag! <3

Vilken underbar Lördag jag har haft! Mamma ringde i förmiddags och frågade om hon kune få låna Casper tills imorgon :) En överlycklig liten mormors pojke jublade och klädde på sig direkt! Härligt då Casper får åka iväg sådär själv, de var å shoppade ny jacka, fikade, köpet godis, en bil och hade verkligen bara super mys tillsammans, mormor , Lasse och lille Casper! Då passade jag och Celina på att städa undan lite hemma, duscha, äta lunch i lugn och ro, handla lite och bara ha det gott! Viktigt för Lillan att få lite mamma tid ibland oxå! Sedan fick vi besök av en kompis och en liten tjej som Celina fick leka med! Himmel vad det härjjades! Men det var jätte roligt! hahaha vi satt som några fån i soffan å klappade på knäna och sjöng som om vi aldrig gjort annat! Att vi medans såg ut som två halvt psykotiskt tokiga mentalpatienter deeeet struntar vi blankt i! Vi åt lördags godis, blev attakerad av tigrar, kor och en noshörning som sa "Muu-uu" :D Gjort volter, ritat, dansat och kört med larven! :) Skriken och skratten har ekat i väggarna men det var härligt!

Sedan halva skaran lämnade oss så gjorde jag å Lillan middag...köttfärs röra med majs, tacosås, oliver och lite annat gör som vi åt med nachochips, efterrätt blev minsann lite chokladpudding å grädde! Vilken mys kväll ju! Efter middagen så sjöng å dansade vi lite till minsann! "högre mamma hööögre" säger hon hela tiden! Sötnosen min!Kvällen slutade i soffan med levande ljus, lugn go musik och mycket kram å gos...å vips kl 19.15 sov lillskruttan i mammas famn...helt fantastiskt underbart URmysigt!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt!!! Underbart med sånna dagar! Jag undrar vart jag ska gömma undan något barn så jag kan lägga all energi på det andra? :-) risk att jag får lägga dela energin på båda imorgon, får se om dom känns friskare imorrn. hostar för fullt.

    SvaraRadera
  2. Eller så delar du och Petter på dem allafall under en dag på helgen...så ni hittar på nåt heeelt själv med bara ena tjejen....!

    nästa gång ska celina få va med mormor å jag ska ha egen tid med cappelito! behövs det med:)

    SvaraRadera